1. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
The fine structure of amylopectin : studies on the dextrin products obtained by
the action of B. subtilis alpha-amylase / E. Bertoft.
- Ingår i: Abstracts of contributons : international symposium on cereal carbohydrates, Heriot-Watt University, Edingburgh, Scotland, 9-11 August 1988 |
|
2. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Fractional precipitation of amylopectin alpha-dextrins using methanol / Eric
Bertoft, L. Spoof.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 169-180. |
|
3. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Investigation of the fine structure of amylopectin using alpha- and
beta-amylase / Eric Bertoft.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 195-207. |
|
4. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Partial characterisation of amylopectin alpha-dextrins / Eric Bertoft.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 181-193. |
|
5. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
The use of alpha-amylase in structural studies of amylopectin / by Eric Bertoft
. - Åbo : Department of Biochemistry and Pharmacy, Åbo Akademi, 1990. - 67, 53
s. : ill.
Diss.: Åbo Akademi.
ISBN 951-649-717-9 UDK 57 |
|
6. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Structures of dextrins produced from waxy-maize amylopectin by the
alpha-amylase of B. subtilis / Eric Bertoft.
- Ingår i: International symposium on cereal and other plant carbohydrates : August 7-9, 1990, Kagoshima, Japan : abstracts, 1990, s. 66-67. |
|
7. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Chains of intermediate lengths in waxy-maize amylopectin / Eric Bertoft.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 212 (1991) s. 245-251. |
|
8. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Investigation of the fine structure of alpha-dextrins derived from amylopectin
and their relation to the structure of waxy-maize starch / Eric Bertoft.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 212 (1991) s. 229-244. |
|
9. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
/alpha-amylolysis of granular pea starches / Eric Bertoft, Zhu Qin and Robin
Manelius.
- Ingår i: International symposium on plant polymeric carbohydrates, Berlin, July 1-3, 1992. - Berlin : Technische Universität Berlin, 1992, s. 78 s.. |
|
10. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
The hydrolysis pattern of pea starches by B. subtilis /alpha-amylase / E.
Bertoft, R. Manelius, and Zhu Qin.
- Ingår i: XVIth international carbohydrate symposium : abstracts : July 5-10, 1992, Paris, France. - Paris : Centre national de la recherche scientifique, 1992, s. 479. |
|
11. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
A method for the study of the enzymic hydrolysis of starch granules / Eric
Bertoft, R. Manelius.
- Ingår i: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 227 (1992) s. 269-283. |
|
12. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Structural analysis on the amylopectin of waxy-barley large starch granules /
Eric Bertoft, A.-K. Åvall.
- Ingår i: Journal of the Institute of Brewing, ISSN 0046-9750, 98 (1992) s. 433-437. |
|
13. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Studies on the structure of pea starches : part 1: intial stages in
/alpha-amylolysis of granular smooth pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius,
Zhu Qin.
- Ingår i: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 215-220. |
|
14. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Studies on the structure of pea starches : part 2: /alpha-amylolysis of
granular wrinkled pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- Ingår i: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 258-263. |
|
15. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Studies on the structure of pea starches : part 3: amylopectin of smooth pea
starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- Ingår i: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 377-382. |
|
16. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Studies on the structure of pea starches : part 4: intermediate material
wrinkled pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- Ingår i: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 420-425. |
|
17. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
The effect of Ca2+-ions on the alpha-amylolysis of granular starches from oats
and waxy-maize / Robin Manelius and Eric Bertoft.
- Ingår i: Journal of cereal science, ISSN 0733-5210, 45 (1996) s. 139-150. |
|
18. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Effects of enzymically modified amylopectin on the rheological properties of
amylose-amylopectin mixed gels / P. Parovuori ... [et al.].
- Ingår i: Food hydrocolloids, ISSN 0268-005X, 11 (1997) s. 471-477. |
|
19. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
Enzymic analysis of the structure of oxidized potato starches 1 / Q. Zhu and E.
Bertoft.
- Ingår i: International journal of biological macromolecules, ISSN 0141-8130, 21 (1997) s. 131-135. |
|
20. | Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci |
The mode of action on granular wheat starch by bacterial a-amylase / R.
Manelius ... [et al.].
- Ingår i: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 49 (1997) s. 142-147. |